Пълнени гъби с кашкавал, сирене и маслини
Изчистваме гъбите и махаме пънчетата. Във всяка гъбка поставяме по едно малко парче масло...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия
Изчистваме гъбите и махаме пънчетата. Във всяка гъбка поставяме по едно малко парче масло...
Правят се разрези на кренвирша като не се правят до край (кренвиршът да остане цял)...
Нарежете флейките или бекон на тънки резени. Картофите и пушеният кашкавал на кръгчета...
Нарежете сирената и кашкавала на кубчета, към тях прибавете предварително размразения и отцеден спанак...
Кашкавалът се нарязва на филийки с дебелина 1,5 см. След това всяко парче се потапя в купа с вода...
Във вряща, подсолена вода попарете печурките. В купа нарежете колбаса и кашкавала на дребни кубчета...
Връхчетата на копривата се измиват и се оставят да се изцедят. Яйцата се разбиват в една купа...
Идеята за подобни хапки, взех от Марги, "кулинарна" приятелка от форумите за споделяне на рецепти. Тъй като нямах кашкавал под ръка, а само холандско сирене Едам промених малко рецептата.
Сварете картофите и ги обелете и пасирайте още горещи. Прибавете сол, прясното мляко...
Оставяме кашкавала за около 30 мин в камерата, за да стегне. Кашкавалът и шунката се режат на еднакви правоъгълни парчета...
Печените чушки ги разкъсваме и върху получената като лист чушка слагаме плънка от яйце и сирене...
Във форма за мъфини наредете тънките парченца свинско филе /по две в гнезденце/...
Сгънете корите няколко пъти и изрежете кръгчета. Обелете биренките и нарежете и тях на кръгчета...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | напред »
реклама