Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Маргаритки от кренвирш и още нещо
Маргаритки от кренвирш и още нещо
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 кренвирша
1 яйце
50 гр. настърган кашкавал
сол на вкус
мазнина
Правят се разрези на кренвирша като не се правят до край (кренвиршът да остане цял), свива се на кръг и се захваща с помощта на клечка за зъби. Разбива се яйцето и се добавя към кашкавала, взема се от сместа и се слага в средата на "маргаритката". Запичат се за около 10 минути. Аз сервирах с гарнитура от нарязано доматче.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти
Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Много са красиви!
интересна идея за аламинут
Ако желаете, може да сложите линк към Маргаритки от кренвирш и още нещо
От форум:
От друг сайт:
Веселина Великова