Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Маргаритки от кренвирш и още нещо
Маргаритки от кренвирш и още нещо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 кренвирша
1 яйце
50 гр. настърган кашкавал
сол на вкус
мазнина
Правят се разрези на кренвирша като не се правят до край (кренвиршът да остане цял), свива се на кръг и се захваща с помощта на клечка за зъби. Разбива се яйцето и се добавя към кашкавала, взема се от сместа и се слага в средата на "маргаритката". Запичат се за около 10 минути. Аз сервирах с гарнитура от нарязано доматче.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари

Много са красиви!

интересна идея за аламинут
Ако желаете, може да сложите линк към Маргаритки от кренвирш и още нещо
От форум:
От друг сайт:
Веселина Великова