Свински пържоли
Свински пържоли, печени на барбекю.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо
Пържолите се почистват и измиват добре. Натриват се от двете страни със смес от черен пипер, сол, чубрица и кимион...
В тиган се загряват 2 с.л зехтин и 25 гр от маслото, докато почне да покафенява леко...
Нарязваме месото по дължина на 4 равни парчета. Върху всеки лист лазаня слагаме по едно парче месо...
Нарязвамe месото на кубчета и го задушаваме в разстителна мазнина. Добавяме доматеното пюре, размито в малко вода...
Морковите ги белим и ги попарваме за 5 мин. във вряла вода. Върху лента бекон намазваме малко картофено пюре, отгоре слагаме лента морков...
Пържолите се начукват (най-лесно и чисто това става в найлоново пликче). Посоляват се и ги поръсват с черен пипер...
Подгответе маринатата като смесите всички съставки. Нарежете месото на късове за шишчета и поставете в маринатата...
Пържолите се отупват със сол, черен пипер и кимион и престояват една нощ. На другия ден се отупват с брашно и се запържват само за коричка...
Нарязваме филето и начукваме шницели на тънко. Оставяме го да престои за един час в смес от половината прясно мляко, горчицата, солта и черния пипер...
Аз не правя това ястие със запържено месо както е по традиция в нашия край. В тенжера наливам малко залев сок и 1 к.ч. вода...
Накисваме от вечерта боба, измиваме и слагаме да се вари за малко, сменяме водата и наливаме олиото, слагаме лука, нарязан на ситно и нарязания морков...
Свинското месо се нарязва на хапки и се слага в тиган с малко олио да се задушава...
Картофите и морковите се нарязват на кубчета и заедно със замразения грах се сваряват до полуготовност. Кренвиршите се нарязват на кръгчета...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | напред »
реклама