Свинско руло `Фантазия`
Оформете свинското месо като голяма пържола, овкусете я с подправката. Сложете я върху алуминиево фолио...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо
Оформете свинското месо като голяма пържола, овкусете я с подправката. Сложете я върху алуминиево фолио...
Запържете месото, добавете нарязания на полумесеци лук и на колелца моркови. Прибавете и картофите, доматите...
Месото се нарежда в тава и се полива с мед на вкус - по половин до една супена лъжица на котлет...
В гювечето наредете сиренето, колбаса, гъбите. Прибавете маслините, доматеното пюре, водата, и олиото...
Измийте и нарежете месото на малки парчета. Сложете късчетата в сгорещена тавичка с мазнината...
Пържолките са нареждат в тавичка съвсем леко намазнена. Поръсват се със сол, пипер и останалите подправки...
Предварително сваряваме ребърцата. В сгорещена фурна слагаме тавата с мазнината...
Предварително нарязваме свинското месо на парчета, подходящи за шишчета. Поливаме ги със соев сос и ги оставяме да престоят 2-3 часа на студено...
Свинското месо се нарязва на хапки и се изпържва в олио. Изважда се от олиото и в него се слага ситно нарязаният лук...
В намазана с олио тава се слагат навити на охлюв сатленките и се пекат във фурна на 200 градуса...
С помощта на кухненски нож правим дупка в контра филето. Големината на дупката се определя в зависимост от големината на наденицата...
Ребрата се овкусяват с кимиона, чубрицата и соевия сос и се оставят да престоят един час...
Месото се нарязва на кубчета и се овкусява със сол, черен пипер и кимион. Патладжаните се опичат, белят се и се нарязват на филийки...
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Картофите се режат на кубчета и се прибавят към лука, долива се вода, задушават се...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | напред »
реклама