Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински опашки със сух бял боб
Свински опашки със сух бял боб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 грама боб
1 глава лук
сол
2 с.л. олио
1 морков /може и от туршия/, нарязан на кубчета
500 грама свински опашки, предварително сварени
за запръжката:
1 с.л. олио
1 глава много ситно нарязан лук
червен пипер
доматено пюре /сок/
брашно
джоджен
Накисваме от вечерта боба, измиваме и слагаме да се вари за малко, сменяме водата и наливаме олиото, слагаме лука, нарязан на ситно и нарязания морков. Когато е почти сварен боба се слагат сварените опашки и сол. Когато ястието е напълно готово се изсипва запръжката и оставяме на тих огън, за да се овкусят съставките.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свински опашки със сух бял боб
От форум:
От друг сайт: