Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински опашки със сух бял боб
Свински опашки със сух бял боб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 грама боб
1 глава лук
сол
2 с.л. олио
1 морков /може и от туршия/, нарязан на кубчета
500 грама свински опашки, предварително сварени
за запръжката:
1 с.л. олио
1 глава много ситно нарязан лук
червен пипер
доматено пюре /сок/
брашно
джоджен
Накисваме от вечерта боба, измиваме и слагаме да се вари за малко, сменяме водата и наливаме олиото, слагаме лука, нарязан на ситно и нарязания морков. Когато е почти сварен боба се слагат сварените опашки и сол. Когато ястието е напълно готово се изсипва запръжката и оставяме на тих огън, за да се овкусят съставките.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свински опашки със сух бял боб
От форум:
От друг сайт: