Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свински опашки със сух бял боб
Свински опашки със сух бял боб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 грама боб
1 глава лук
сол
2 с.л. олио
1 морков /може и от туршия/, нарязан на кубчета
500 грама свински опашки, предварително сварени
за запръжката:
1 с.л. олио
1 глава много ситно нарязан лук
червен пипер
доматено пюре /сок/
брашно
джоджен
Накисваме от вечерта боба, измиваме и слагаме да се вари за малко, сменяме водата и наливаме олиото, слагаме лука, нарязан на ситно и нарязания морков. Когато е почти сварен боба се слагат сварените опашки и сол. Когато ястието е напълно готово се изсипва запръжката и оставяме на тих огън, за да се овкусят съставките.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Свински опашки със сух бял боб
От форум:
От друг сайт: