Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Пакетчета

Пакетчета

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

200-300 гр свинско месо
4 листа за лазаня
1 с.л.сусам
1 с.л.ленено семе
50 гр слънчогледови белени семки
100 гр синьо сирене
черен пипер
2 с.л.брашно
400 мл прясно мляко
50 гр масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пакетчета

Нарязваме месото по дължина на 4 равни парчета. Върху всеки лист лазаня слагаме по едно парче месо. Приготвяме плънка като запичаме семената и накрая добавяме синьото сирене, подправяме с малко черен пипер. Слагаме от плънката и навиваме на руло. Рулцата нареждаме в тавичка. Приготвяме сос бешамел от маслото, брашното и млякото и заливаме рулцата. Печем около 40 минути.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (3)


Благодаря за информацията!Мисля да експериментирам с домашно приготвени кори и ще споделя резултата!
Аватар02 Май 2012
Шери Курт
Радвам се, че сте я харесали! Аз използвам предимно замразени кори за лазаня - лично на мен повече ми допадат. Не се налага да ги бланширам и лазанята не се "накъдря".
Много интересна рецепта!Моля ви само да споделите корите за лазаня бланширате ли ги първо или не?Благодаря!



Ако желаете, може да сложите линк към Пакетчета


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама