Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Пакетчета

Пакетчета

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

200-300 гр свинско месо
4 листа за лазаня
1 с.л.сусам
1 с.л.ленено семе
50 гр слънчогледови белени семки
100 гр синьо сирене
черен пипер
2 с.л.брашно
400 мл прясно мляко
50 гр масло

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пакетчета

Нарязваме месото по дължина на 4 равни парчета. Върху всеки лист лазаня слагаме по едно парче месо. Приготвяме плънка като запичаме семената и накрая добавяме синьото сирене, подправяме с малко черен пипер. Слагаме от плънката и навиваме на руло. Рулцата нареждаме в тавичка. Приготвяме сос бешамел от маслото, брашното и млякото и заливаме рулцата. Печем около 40 минути.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (3)


Благодаря за информацията!Мисля да експериментирам с домашно приготвени кори и ще споделя резултата!
Аватар02 Май 2012
Шери Курт
Радвам се, че сте я харесали! Аз използвам предимно замразени кори за лазаня - лично на мен повече ми допадат. Не се налага да ги бланширам и лазанята не се "накъдря".
Много интересна рецепта!Моля ви само да споделите корите за лазаня бланширате ли ги първо или не?Благодаря!



Ако желаете, може да сложите линк към Пакетчета


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди