Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Шпиковано свинско
Шпиковано свинско

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
800 гр. свинско филе
1 морков
1 глава чесън
100 гр.сланина
1 кафяна чашка бяло вино
сол
черен пипер
Нарязваме чесъна, моркова, сланинана на ситно. С нож "надупчваме" месото. Във всеки прорез поставяме по една парченце от гореизброените продукти. Подправяме със сол и черен пипер. Заливаме месото с кафяна чашка бяло вино и кафяна чашка вода. Печем под фолио за около 40 мин. Откриваме и печем без фолио за още около 40 мин. По желание можем да направим сос от течността, в която се е пекло месото. Поднасяме с гарнитура по избор.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Шпиковано свинско
От форум:
От друг сайт:
Момчил Попов