Бонфиле със сос
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно...
Нарязваме зелето на тънки ивици. Посоляваме го и го намачкваме с ръце леко. Измиваме месото...
В голяма тенджера с гореща вода 3 литра слагаме измитите пилешки бутчета. Подправяме с щипка сол...
Рибите се измиват. Ако не са почистени предварително, то тогава ги почистваме много добре...
Измиваме пържолките. Подправяме ги със сол и черен пипер. Намазваме ги с олио...
Задушаваме лука в мазнина и прибавяме към него нарязания на ситно морков. Слагаме и каймата...
Обелваме картофите и ги измиваме добре. Режем ги на големи кубчета. Слагаме ги в купа...
Нарежете филето на малки пържоли. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете. Наредете ги в тава...
Сварете воденичките и дробчетата в подсолена вода. Отцедете и ги нарежете на парчета...
Овкусете пържолите и ги оваляйте в брашно. Запържете ги от двете страни. В същата мазнина...
Нарежете лука на ситно и го прибавете към каймата. Добавете яйцето, хляба...
Рибата се почиства добре от люспите и вътрешностите. Режем толстолопа напреко на филии...
В голяма купа слагаме каймата. Овкусяваме я с черен пипер, сол и ронена суха чубрица...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама