Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с телешко месо » рецепта Телешки филенца с гъбен сос и бекон
Телешки филенца с гъбен сос и бекон

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г телешко филе
200 г гъби
10-12 бр. малки лукчета
200 г бекон
сол
черен пипер
1 с.л брашно
300 мл бульон
Нарежете филето на малки пържоли. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете. Наредете ги в тава. В малко мазнина запържете нарязания на кубчета бекон. Извадете го и в същата мазнина запържете гъбите и малките лукчета. Добавете брашното и налейте бульона. Прибавете сол и черен пипер на вкус. Залейте пържолите и печете на 200 градуса за 35-40 минути. Сервирайте порция пържола, залята със сос и поръсена с бекон.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Телешки филенца с гъбен сос и бекон
От форум:
От друг сайт: