Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Бонфиле със сос
Бонфиле със сос

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 бр. бонфиле
сол - на вкус
черен пипер - на вкус
олио - за пържене
1/2 ч.ч. брашно - за овалване
50 мл прясно мляко
2 яйца
5 скилидки чесън
60 г краве масло
1 ч.ч. бяло вино
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно и овалваме всяко едно от парчетата бон филе от двете страни. В друг съд разбиваме две яйца и 50 мл прясно мляко с тел. Овалваме ги след това в сместа от яйце и прясно мляко. През това време сгряваме олио в тиган. Изпържваме бон филетата от двете страни. Вадим ги от тигана и ги отделяме на една страна в чиния. Почистваме скилидките чесън и ги измиваме. Нарязваме чесъна на много тънки ленти. В друг чист тиган слагаме 60 г краве масло. Оставяме да се сгорещи. Връщаме отново за кратко панираните бон филета. Обръщаме ги от двете страни. Добавяме чесъна. Изсипваме 1 ч.ч. бяло вино. Намаляваме котлона и оставяме да къкри. Месото остава на жълт сос с чесън.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бонфиле със сос
От форум:
От друг сайт: