Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Бонфиле със сос
Бонфиле със сос
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 бр. бонфиле
сол - на вкус
черен пипер - на вкус
олио - за пържене
1/2 ч.ч. брашно - за овалване
50 мл прясно мляко
2 яйца
5 скилидки чесън
60 г краве масло
1 ч.ч. бяло вино
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни. Слагаме в съд малко брашно и овалваме всяко едно от парчетата бон филе от двете страни. В друг съд разбиваме две яйца и 50 мл прясно мляко с тел. Овалваме ги след това в сместа от яйце и прясно мляко. През това време сгряваме олио в тиган. Изпържваме бон филетата от двете страни. Вадим ги от тигана и ги отделяме на една страна в чиния. Почистваме скилидките чесън и ги измиваме. Нарязваме чесъна на много тънки ленти. В друг чист тиган слагаме 60 г краве масло. Оставяме да се сгорещи. Връщаме отново за кратко панираните бон филета. Обръщаме ги от двете страни. Добавяме чесъна. Изсипваме 1 ч.ч. бяло вино. Намаляваме котлона и оставяме да къкри. Месото остава на жълт сос с чесън.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Бонфиле със сос
От форум:
От друг сайт: