Сарми с кълцано свинско месо
Измиваме месото и го накълцваме на много дребно. Слагаме го в съд и добавяме подправките...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Измиваме месото и го накълцваме на много дребно. Слагаме го в съд и добавяме подправките...
Не са традиционни, предвид, че се слагат кисели моркови, но стават много вкусни...
Измийте и почистете сафрида от вътрешности и перки. Всички продукти за маринатата...
Патладжанът се нарязва по дължината на тънки филии. Поръсват се със сол и се оставят за 10 минути...
Изпичаме патладжана и му махаме дръжката и кората. Пиперът го печем и след това му обелваме кората...
Рецептата е взаимствана от кулинарен блог и променена от мен. Горепосочените продукти съответстват точно на 4 пържоли.
Патладжаните се режат на филии и се слагат в подсолена вода. След това се оставят да изсъхнат...
Сваряваме пилешкото месо до готовност в подсолена вода. Отпенваме, когато е нужно...
Пилешкото филе се нарязва на къси жулиени и се запържва в маслото и малко олио...
Измиваме добре пилешките бутчета. Слагаме в тенджерка, наливаме вода и сваряваме...
Скумрията се почиства и нарязва, посолява се, ръси се с черен пипер и се намазва с олио...
Нарязваме гъбите на дребни парчета. Почистваме лука и го нарязваме на ситно. Тиквичката я нарязваме също на дребно...
Сиренето го нарязваме на парчета, наденичките - на шайби. Картофите ги обелваме ...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама