Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Лапад със свинско месо на фурна
Лапад със свинско месо на фурна

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г свеж лапад
3 стръка зелен лук
500 г свинско месо, нарязано на хапки
1 ч.лъжичка червен пипер
1 кубче пилешки бульон
черен пипер и сол на вкус
3 суп.лъжици пресни листа от джоджен
олио
краве масло
1 суп.лъжица брашно или натурално пшенично нишесте за сгъстяване
Измиваме, почистваме лапада от средната жилка. Попарваме в гореща вода. Отцеждаме. В олио и малко масло запържваме месото. Добавяме нарязани зелен лук и лапад, джоджен, червен и черен пипер, сол. Поръсваме от брашното или нишестето, наливаме топла вода и прехвърляме в тавичка. Натрошаваме кубче пилешки бульон и запичаме до готовност.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Лапад със свинско месо на фурна
От форум:
От друг сайт: