Панирана коприва
Изчистете и попарете копривата. Разбийте яйцата в купа. Потопете всяко стръкче в брашно...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - паниране
п>
Изчистете и попарете копривата. Разбийте яйцата в купа. Потопете всяко стръкче в брашно...
Омесете каймата с яйцето и подправките. Оформете малки топчета, като сложите по една маслинка в средата...
Разбъркваме добре киселото мляко със сиренето и подправките. С помощта на лъжица гребваме от сместа...
Сваряваме езика в тенджера под налягане за около 1 час. Във водата за варене нарязваме лука и морковите...
Рибеното филе натриваме с рибна подправка, сол и смлян черен пипер. Престоява на студено 1 час...
Сваряваме и обезкостяваме бутчетата. Правим панировка от яйцата, малко вода, щипка сол и брашно...
Обелените банани нарязваме на едри колелца. На яйцата отделяме белтъците от жълтъците и разбиваме...
Нарежете пушената гауда на кубчета. За панировката разбийте в купа яйцата и панирайте като редувате яйце - брашно - яйце...
Правим панировка от 2 яйца, брашното и малко вода до нужната гъстота. Овалваме чушките в брашно и потапяме в сместа...
реклама