Начало » Кулинарна обработка - паниране

паниране

Рецепта за Паниран катък - II вариант

Паниран катък - II вариант

Публикувано от: Rusiana Mihaylova  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 608  |  Снимки (1)
Тагове: кисело мляко, катък, чесън, сол, черен пипер, копър, яйца, галета, брашно, олио

Катъкът се овкусява със сол, черен пипер и счукания чесън. Гребва се с малка лъжичка от сместа...

рецепта »

Рецепта за Панирани пилешки дробчета

Панирани пилешки дробчета

Публикувано от: Rusiana Mihaylova  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 649  |  Снимки (1)
Тагове: пилешки дробчета, яйца, брашно, сол, олио

Дробчетата се почистват и измиват добре. След което може да се заварят леко в подсолена вода...

рецепта »

Рецепта за Панирани топени сиренца

Панирани топени сиренца

Публикувано от: Rusiana Mihaylova  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 632  |  Снимки (1)
Тагове: топено сирене, брашно, яйца, корнфлейкс, олио

Сиренцата се поставят в съд със студена вода. Яйцата се разбиват, а корнфлейксът се натрошава...

рецепта »

Рецепта за Панирани кашкавалчета с паста `Патафри`

Панирани кашкавалчета с паста `Патафри`

Публикувано от: Rusiana Mihaylova  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 687  |  Снимки (1)
Тагове: бира, яйца, кисело мляко, сода, брашно, сол, захар, кашкавал, олио

Кашкавалът се слага във фризер поне за 20 минути, за да може да стегне. През това време брашното...

рецепта »

Рецепта за Либийски картофи

Либийски картофи

Публикувано от: Роза Костова  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 611  |  Снимки (1)
Тагове: картофи, кайма, лук, чесън, домати, брашно, яйца, канела, сол, черен пипер, чубрица

Лесна и вкусна рецепта от Либийската кухня, приготвена с малки промени.

рецепта »

Рецепта за Панирано кисело мляко

Панирано кисело мляко

Публикувано от: Добринка Петкова  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 656  |  Снимки (1)
Тагове: брашно, галета, копър, яйца, сол, черен пипер, чесън, кисело мляко

Млякото се овкусява със сол, пипер, чесън и копър. Гребва се с малка лъжица от сместа...

рецепта »

Рецепта за Кашкавал пане

Кашкавал пане

Публикувано от: Надя Недева  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 756  |  Снимки (2)
Тагове: кашкавал, яйца, брашно, галета, олио, вода

Кашкавалът се нарязва на филийки с дебелина 1,5 см. След това всяко парче се потапя в купа с вода...

рецепта »

Рецепта за Панирани връхчета от коприва

Панирани връхчета от коприва

Публикувано от: Надя Недева  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 685  |  Снимки (8)
Тагове: коприва, яйца, брашно, сол, олио

Връхчетата на копривата се измиват и се оставят да се изцедят. Яйцата се разбиват в една купа...

рецепта »

Рецепта за Паниран карфиол

Паниран карфиол

Публикувано от: Даниела Иванова  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 743  |  Снимки (2)
Тагове: карфиол, яйца, брашно, сол, черен пипер

Начупваме карфиола на малки парченца, след което го слагаме да поври в подсолена вода...

рецепта »

Рецепта за Паниран кашкавал с шунка

Паниран кашкавал с шунка

Публикувано от: Анелия Терзиева  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 762  |  Снимки (5)
Тагове: кашкавал, шунка, брашно, галета, яйца

Оставяме кашкавала за около 30 мин в камерата, за да стегне. Кашкавалът и шунката се режат на еднакви правоъгълни парчета...

рецепта »



« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | напред »





реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди