Паниран катък - II вариант
Катъкът се овкусява със сол, черен пипер и счукания чесън. Гребва се с малка лъжичка от сместа...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - паниране
п>
Катъкът се овкусява със сол, черен пипер и счукания чесън. Гребва се с малка лъжичка от сместа...
Дробчетата се почистват и измиват добре. След което може да се заварят леко в подсолена вода...
Сиренцата се поставят в съд със студена вода. Яйцата се разбиват, а корнфлейксът се натрошава...
Кашкавалът се слага във фризер поне за 20 минути, за да може да стегне. През това време брашното...
Млякото се овкусява със сол, пипер, чесън и копър. Гребва се с малка лъжица от сместа...
Кашкавалът се нарязва на филийки с дебелина 1,5 см. След това всяко парче се потапя в купа с вода...
Връхчетата на копривата се измиват и се оставят да се изцедят. Яйцата се разбиват в една купа...
Начупваме карфиола на малки парченца, след което го слагаме да поври в подсолена вода...
Оставяме кашкавала за около 30 мин в камерата, за да стегне. Кашкавалът и шунката се режат на еднакви правоъгълни парчета...
реклама