Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Паниран хек
Паниран хек

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1,2 кг филе от хек
10 супени лъжици брашно
1 бира 0,5 л кен
пасирани скилидки чесън
копър
олио
сол на вкус
смлян черен пипер
рибена подправка
Рибеното филе натриваме с рибна подправка, сол и смлян черен пипер. Престоява на студено 1 час. От брашното и бирата приготвяме смес, в която топим всяко парче по отделно и пържим в загрята мазнина. Отцеждаме от мазнината и слагаме в йенска тавичка. Добавяме пасираните скилидки чесън, овкусен с копър, сол и малко оцет. Напръскваме рибата и с още малко бира и похлупваме капака. Престояват така 15 минути преди консумация.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран хек
От форум:
От друг сайт: