Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Паниран хек

Паниран хек

Разпечатай

от готварската книга на Владимир Петровски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1,2 кг филе от хек
10 супени лъжици брашно
1 бира 0,5 л кен
пасирани скилидки чесън
копър
олио
сол на вкус
смлян черен пипер
рибена подправка

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран хек

Рибеното филе натриваме с рибна подправка, сол и смлян черен пипер. Престоява на студено 1 час. От брашното и бирата приготвяме смес, в която топим всяко парче по отделно и пържим в загрята мазнина. Отцеждаме от мазнината и слагаме в йенска тавичка. Добавяме пасираните скилидки чесън, овкусен с копър, сол и малко оцет. Напръскваме рибата и с още малко бира и похлупваме капака. Престояват така 15 минути преди консумация.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Паниран хек


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди