Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Паниран хек
Паниран хек
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1,2 кг филе от хек
10 супени лъжици брашно
1 бира 0,5 л кен
пасирани скилидки чесън
копър
олио
сол на вкус
смлян черен пипер
рибена подправка
Рибеното филе натриваме с рибна подправка, сол и смлян черен пипер. Престоява на студено 1 час. От брашното и бирата приготвяме смес, в която топим всяко парче по отделно и пържим в загрята мазнина. Отцеждаме от мазнината и слагаме в йенска тавичка. Добавяме пасираните скилидки чесън, овкусен с копър, сол и малко оцет. Напръскваме рибата и с още малко бира и похлупваме капака. Престояват така 15 минути преди консумация.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран хек
От форум:
От друг сайт: