Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран телешки език

Паниран телешки език

Разпечатай

от готварската книга на Даниела Иванова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 бр. телешки език
1 глава лук
2 моркова
сол
черен пипер
4 яйца
брашно и галета
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран телешки език

Сваряваме езика в тенджера под налягане за около 1 час. Във водата за варене нарязваме лука и морковите и добавяме сол на вкус. След като се свари охлаждаме езика със студена вода и го обелваме. Нарязваме на филийки, поръсваме с черно пиперче. Изпържваме го в силно загрята мазнина, като първо овалваме резенчетата в брашно, после яйце, галета и пак яйце.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Паниран телешки език


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди