Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран телешки език
Паниран телешки език
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 бр. телешки език
1 глава лук
2 моркова
сол
черен пипер
4 яйца
брашно и галета
олио
Сваряваме езика в тенджера под налягане за около 1 час. Във водата за варене нарязваме лука и морковите и добавяме сол на вкус. След като се свари охлаждаме езика със студена вода и го обелваме. Нарязваме на филийки, поръсваме с черно пиперче. Изпържваме го в силно загрята мазнина, като първо овалваме резенчетата в брашно, после яйце, галета и пак яйце.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран телешки език
От форум:
От друг сайт: