Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран телешки език
Паниран телешки език

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 бр. телешки език
1 глава лук
2 моркова
сол
черен пипер
4 яйца
брашно и галета
олио
Сваряваме езика в тенджера под налягане за около 1 час. Във водата за варене нарязваме лука и морковите и добавяме сол на вкус. След като се свари охлаждаме езика със студена вода и го обелваме. Нарязваме на филийки, поръсваме с черно пиперче. Изпържваме го в силно загрята мазнина, като първо овалваме резенчетата в брашно, после яйце, галета и пак яйце.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран телешки език
От форум:
От друг сайт: