Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран телешки език

Паниран телешки език

Разпечатай

от готварската книга на Даниела Иванова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 бр. телешки език
1 глава лук
2 моркова
сол
черен пипер
4 яйца
брашно и галета
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран телешки език

Сваряваме езика в тенджера под налягане за около 1 час. Във водата за варене нарязваме лука и морковите и добавяме сол на вкус. След като се свари охлаждаме езика със студена вода и го обелваме. Нарязваме на филийки, поръсваме с черно пиперче. Изпържваме го в силно загрята мазнина, като първо овалваме резенчетата в брашно, после яйце, галета и пак яйце.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Паниран телешки език


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама