Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран катък
Паниран катък
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр цедено кисело мляко
100 гр сирене или извара
сол
черен пипер
копър
яйца
брашно и галета
Разбъркваме добре киселото мляко със сиренето и подправките. С помощта на лъжица гребваме от сместа и овалваме в брашно, после в разбитите яйца, галета и пак яйца. Пържим в силно загрята мазнина.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Играчка си е, но се получава страхотно ...
Интересна рецепта!
Интересно!
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран катък
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова