Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран катък

Паниран катък

Разпечатай

от готварската книга на Даниела Иванова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр цедено кисело мляко
100 гр сирене или извара
сол
черен пипер
копър
яйца
брашно и галета

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран катък

Разбъркваме добре киселото мляко със сиренето и подправките. С помощта на лъжица гребваме от сместа и овалваме в брашно, после в разбитите яйца, галета и пак яйца. Пържим в силно загрята мазнина.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (4)


Много хубава идея!
Играчка си е, но се получава страхотно ...
Интересна рецепта!
Аватар17 Март 2013
Нина Райчева
Интересно!



Ако желаете, може да сложите линк към Паниран катък


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди