Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран катък

Паниран катък

Разпечатай

от готварската книга на Даниела Иванова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

500 гр цедено кисело мляко
100 гр сирене или извара
сол
черен пипер
копър
яйца
брашно и галета

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Паниран катък

Разбъркваме добре киселото мляко със сиренето и подправките. С помощта на лъжица гребваме от сместа и овалваме в брашно, после в разбитите яйца, галета и пак яйца. Пържим в силно загрята мазнина.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (4)


Много хубава идея!
Играчка си е, но се получава страхотно ...
Интересна рецепта!
Аватар17 Март 2013
Нина Райчева
Интересно!



Ако желаете, може да сложите линк към Паниран катък


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама