Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани пилешки късчета
Панирани пилешки късчета

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
3 пилешки бутчета
3 яйца
1-2 с.л. вода
брашно
сол
олио за пържене
Сваряваме и обезкостяваме бутчетата. Правим панировка от яйцата, малко вода, щипка сол и брашно до нужната гъстота. Овалваме парчетата месо в брашно и потапяме в панировката. Пържим в сгорещено олио. Консумират се топли. Добър апетит!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани пилешки късчета
От форум:
От друг сайт:
Красимира Крумова