Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Панирани кюфтенца
Панирани кюфтенца

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г кайма
1 яйце
12-13 зелени маслини без костилки
сух магданоз
суха целина
за панировката:
2 яйца
брашно
олио за пържене
Омесете каймата с яйцето и подправките. Оформете малки топчета, като сложите по една маслинка в средата. Разбийте яйцата за панировката. Сгорещете мазнината. Оваляйте кюфтенцата в брашно, а после ги потопете в разбитото яйце. Изпържете до златисто.
Още рецепти за Ястия с мляно месо
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани кюфтенца
От форум:
От друг сайт: