Печени чушки
Чушките се почистват от дръжките и семките и се изпичат в чушкопек. Обелват се и се слагат в гевгир...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Зимнина
Чушките се почистват от дръжките и семките и се изпичат в чушкопек. Обелват се и се слагат в гевгир...
Зелето се нарязва не много едро. Слага се колкото се може по - плътно в буркан с вместимост 3 литра...
Почистваме и нарязваме фасула. Пълним добре бурканите до горе. Сипваме 1 суп.лъж. ситна сол...
Слагаме плодовете в бурканите, насипваме захарта, наливаме вода и затваряме с капачки...
Почистваме и нарязваме на кубчета тиквичките. Бурканът трябва да е напълнен добре. Слагаме сол и аспирин...
Оставяме чушките да повяхнат за повече от 12 часа, за да можем да ги редим без да се чупят...
Изчистените от костилките череши се посипват със захарта и се оставят да престоят така около 5 часа...
Месото се смила с месомелачка, посолява се, поръсва се със смлян черен пипер и се разбърква добре...
Свинското месо се слага да се свари в подсолена вода. Когато е сварено се накъсва на едри парчета...
Измитите глави чесън се слагат в тензухена торба и се потапят във вряща вода няколко пъти докато омекнат малко...
Задушаваме лука в олиото и слагаме ориза да се задуши. Печените карначета нарязваме на ситни колелца и слагаме към задушените продукти...
На всяка камба се слагат продуктите, олиото, оцета, захарта и солта и се поставят в тава. Запичат се леко, за да си пуснат сока...
Изчистените и измити свински уши се варят. След като изтинат се режат на кубчета и се пекат в тефлонов тиган...
Нарязваме изчистената кожа на квадрати 15 на 15 сантиметра, поставяме контра филе нарязано на много тънко да покрие кожата...
реклама