Начало » Зимнина » Рецепти за Туршии » рецепта Люти чушки (чорбаджийки)
Люти чушки (чорбаджийки)

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
сироп:
250 грама оцет
5 с.л. едра сол
3 с.л. захар
зеленчуци:
люти чушки /чорбаджийки/
листа целина
Оставяме чушките да повяхнат за повече от 12 часа, за да можем да ги редим без да се чупят. Редим чушките в трилитров буркан, слагаме оцета, солта и захарта и доливаме с вода. Затваряме с найлонова капачка и в продължение на една седмица сутрин и вечер преобръщаме буркана. След това поставяме на хладно.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Люти чушки (чорбаджийки)
От форум:
От друг сайт: