Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Рулца от свинско месо и кожа

Рулца от свинско месо и кожа

Разпечатай

от готварската книга на Radka Petrova

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

свинско бонфиле
черен пипер
кожа от прасето
зелев сок

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Рулца от свинско месо и кожа

Нарязваме изчистената кожа на квадрати 15 на 15 сантиметра, поставяме контра филе нарязано на много тънко да покрие кожата, ръсим с черен пипер и завиваме на руло. Връзваме с дебел конец и варим в зелев сок или солена вода до готовност. След като изтине се махат конците и се оставя за два часа в хладилник, за да стегне и се реже като руло /на колелца/.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики

Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Освежаващи коктейли с кафе за лятото

Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!

Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Рулца от свинско месо и кожа


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама