Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Запечени камби
Запечени камби

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Продукти за една камба:
1 ч.л.олио
1 ч.л.оцет
1 каф.л. / препълнена/ захар
1 каф.л. /препълнена /сол
5 килограма измити и изчистени от семето камби
На всяка камба се слагат продуктите, олиото, оцета, захарта и солта и се поставят в тава. Запичат се леко, за да си пуснат сока. Горещите камби се слагат в сухи буркани, още топли се вакумират с капачка и се завиват на топло докато изстинат и се вакумират.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Запечени камби
От форум:
От друг сайт: