Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Парен чесън
Парен чесън

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 глави чесън /млечен тъкмо образувал скелиди/
за сиропа:
6 ч.ч. оцет
4 ч.ч. вода
2 ч.ч. захар
1 ч.ч. олио
300 грама сол
Измитите глави чесън се слагат в тензухена торба и се потапят във вряща вода няколко пъти докато омекнат малко. След това се редят в буркани и се заливат с изстиналия сироп, затварят се бурканите и се оставят на хладно място /без варене/. Използваме парения чесън с печена или пържена риба, може и с други ястия.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Парен чесън
От форум:
От друг сайт: