Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Парен чесън
Парен чесън
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 глави чесън /млечен тъкмо образувал скелиди/
за сиропа:
6 ч.ч. оцет
4 ч.ч. вода
2 ч.ч. захар
1 ч.ч. олио
300 грама сол
Измитите глави чесън се слагат в тензухена торба и се потапят във вряща вода няколко пъти докато омекнат малко. След това се редят в буркани и се заливат с изстиналия сироп, затварят се бурканите и се оставят на хладно място /без варене/. Използваме парения чесън с печена или пържена риба, може и с други ястия.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Парен чесън
От форум:
От друг сайт: