Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Саздърма в бурканчета

Саздърма в бурканчета

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

свинско месо ( може и с кост )
сол
черен пипер
дафинов лист

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Саздърма в бурканчета

Свинското месо се слага да се свари в подсолена вода. Когато е сварено се накъсва на едри парчета и се поръсва със смлян черен пипер и дафинови листа. Разбърква се и се пълни в бурканчета. Стерилизира се 1 час.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар06 Юни 2012
Radka Petrova
Вижте това не съм правила трябва да се опитам.По всяко време може да се направи.



Ако желаете, може да сложите линк към Саздърма в бурканчета


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди