Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Консервиран зелен фасул
Консервиран зелен фасул

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за един компотен буркан:
около 800 г. - 1 кг. зелен фасул
1 суп.лъж. ситна сол
половин червен домат
Почистваме и нарязваме фасула. Пълним добре бурканите до горе. Сипваме 1 суп.лъж. ситна сол и слагаме половин червен домат. Наливаме вода и запечатваме с капачки. Варим 1 час след завиране на водата, на силен огън, за да се свари фасула и стерелизират добре бурканите.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Консервиран зелен фасул
От форум:
От друг сайт: