Начало » Зимнина » Рецепти за Други » рецепта Консервиран зелен фасул
Консервиран зелен фасул
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за един компотен буркан:
около 800 г. - 1 кг. зелен фасул
1 суп.лъж. ситна сол
половин червен домат
Почистваме и нарязваме фасула. Пълним добре бурканите до горе. Сипваме 1 суп.лъж. ситна сол и слагаме половин червен домат. Наливаме вода и запечатваме с капачки. Варим 1 час след завиране на водата, на силен огън, за да се свари фасула и стерелизират добре бурканите.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Консервиран зелен фасул
От форум:
От друг сайт: