Пирожки със сирене и мед
Брашното се пресява в купа и в него се прави кладенче. Маята я разтваряме в хладка вода...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия
Брашното се пресява в купа и в него се прави кладенче. Маята я разтваряме в хладка вода...
Стопляме прясното мляко и водата. Слагаме вътре маята със захарта и 1 с.л от брашното...
Изсипваме 2 ½ ч.ч. брашно в купа заедно с маята. Разбъркваме да се смесят двете съставки...
Разстиламе бутер тесто върху набрашнен плот и го разточваме тънко по оригинална рецепта...
Слагаме маята в купичка, заедно със захарта (около 1 с.л) и 1 с.л брашно...
Изкарваме продуктите на стайна температура. Пресяваме брашното в тавичка. Вътре слагаме сухата мая...
Слагаме маята в купичка, заедно със захарта около 1 с.л и 1 с.л брашно. Стопляме прясното мляко...
Универсално тесто за сладки и солени кифлички, пити, тутманици-става много добре. От него могат да се направят различни закуски.
Вкусни кифли с лимонада, с пълнеж от локум. Стават много вкусни, ароматни и меки.
Рецептата е от кулинарката Бети от блога Вкусно с Бети. Много сполучлива рецепта е...
Пресяваме брашното в голям съд. По средата правим кладенче и слагаме 4 яйца едно след друго...
Чукваме яйцата едно след друго в купа. Разбиваме ги с телена бъркалка с щипка сол...
Пресяваме брашното в дълбока купа. Правим кладенче и вътре слагаме водата, солта, оцета...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | напред »
реклама
реклама