Кюфтенца от картофи и червено цвекло
Измиваме добре картофите и цвеклото. Белим, отново измиваме. Взимаме лист алуминиево фолио...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Измиваме добре картофите и цвеклото. Белим, отново измиваме. Взимаме лист алуминиево фолио...
В тиган с незалепващо покритие слагаме маринованите пържоли от свински котлети...
В тенджера на котлона слагаме олиото да се сгорещи. Нарязваме на хапки свинското месо...
Слагаме олиото в тенджера да се загрее. Измиваме месото. Използваме по-мазничко...
Измиваме праза, почистваме и нарязваме на ситно. Морковът белим и също нарязваме на ситно...
Цвеклото измиваме добре, белим и отново измиваме. Нарязваме на малки кубчета. Белим лука...
Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер...
Месото се нарязва на дребни късчета. Овалва се в брашно и се запържва на слаб огън...
С чаша във всяка една филийка правим дупка. В тиган с разтопено масълце пържим филийките...
Здравословни и вкусни кюфтенца, по избор със сиренце или кашкавал. Вкусни са както печени, така и пържени. Икономични, лесни, бързи, засищащи!
Измиваме и почистваме пилешките крилца. Посоляваме ги от всички страни. Поръсваме крилцата...
Почистваме 2 бр. дъгова пъстърва и я измиваме със студена вода. Посоляваме я от всички страни...
Разделяме на 1 голямо яйце жълтъка и белтъка. Разбиваме белтъка на сняг...
Разбиваме яйцата с телена бъркалка, докато сместа стане гъста. Добавяме щипка сол и черен пипер...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама