Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Омлет с пресен лук и сирена

Омлет с пресен лук и сирена

Разпечатай

от готварската книга на Веселина Великова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

2 стръка пресен лук
3 яйца
1 щипка сол
½ ч.ч домашно сирене
1 триъгълниче топено сирене Роса
черен пипер - на вкус
3 с.л зехтин

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Омлет с пресен лук и сирена

Разбиваме яйцата с телена бъркалка, докато сместа стане гъста. Добавяме щипка сол и черен пипер на вкус. Измиваме 2 стръка пресен лук пера и бяла част и ги нарязваме на много ситно. Натрошаваме сиренето с ръце и го слагаме при яйцата. Нарязваме едно триъгълниче топено сирене и го добавяме и него. Разбъркваме с лъжица сместа. Слагаме на дъното на тиган зехтина да се сгорещи и изсипваме сместа. След като е готов от едната страна обръщаме внимателно омлета от другата страна до готовност, но не прекалено, за да не стане сух. Трябва да е пухкав и сочен.



Още рецепти за Омлети

Рецепта за Тортия с аспержи Тортия с аспержи

Рецепта за Тортия Тортия

Рецепта за Бързи пържени яйца Бързи пържени яйца

Рецепта за Омлет с луканка, картофи, лук и домати Омлет с луканка, картофи, лук и домати

Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Омлет с пресен лук и сирена


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама