Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Коледно Новогодишни котлети с гъби и сос
Коледно Новогодишни котлети с гъби и сос

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свински котлети
кимион смлян
черен пипер млян
червен пипер
лимонов сок
соев сос
готварска сол
култивирани гъби печурки
В тиган с незалепващо покритие слагаме маринованите пържоли от свински котлети. Запичаме без мазнина за по минута и половина от страна, след което намаляваме силата на котлона и обръщаме пържолите по често до готовност. Трябва да почнат леко да се карамелизират. Изваждаме ги и отцеждаме. В мазнината задушаваме гъби и добавяме ракиена чашка сухо бяло вино. Изваждаме и тях и мазнината сгъстяваме с брашно или супена лъжица нишесте. Разреждаме с малко водичка. Гъбките и пържолите връщаме обратно в тигана към соса и задушаваме още 3-4 минути. Овкусяваме соса и сервираме.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Коледно Новогодишни котлети с гъби и сос
От форум:
От друг сайт: