Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета » рецепта Осолено месо от рагу на сьомга
Осолено месо от рагу на сьомга

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кг рагу от сьомга, по което има повечко месо
морска сол
захар
копър
смлян черен или бял пипер
С много остър нож отделяме месото от рагуто и го осоляваме с морска сол и захар в съотношение 3:1 части в полза на солта. Месото поръсваме с копър, смлян черен пипер и го увиваме в домакинско алуминиево фолио. Прибираме на студено в хладилника за 12 часа, след което месото от рагу е годно за консумация.
Още рецепти за Домашни мезета
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Осолено месо от рагу на сьомга
От форум:
От друг сайт: