Начало » Сосове и гарнитури » Рецепти за Домашни мезета » рецепта Домашен кашкавал
Домашен кашкавал

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 литра прясно мляко
4 с.л. сол
15 капки мая за сирене
1 с.л. лимонена киселина
Прясното пляко се слага да се вари, щом заври се слага солта и се вари 5 минути. След това 15 капки мая за сирене, ври още 10 минути. Накрая лимонената киселина, ври още 15 минути, докато е топло се изсипва в тензух и се притиска хубаво (2 часа) после се слага в хладилника. След 2 дни е готов за консумация.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Домашен кашкавал
От форум:
От друг сайт: