Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Сьомга с хрупкава коричка
Сьомга с хрупкава коричка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 4 порции:
2 големи котлета или 400 г филе от сьомга
2-3 с.л. песто
зехтин
20-30 г смлени на едро орехи
В подходящ съд разбъркваме пестото, орехите и зехтина. Аз лично не добавям допълнителна сол, а само малко черен пипер. С получената смес намазваме рибата. Поставяме я върху хартия за печене с намазаната страна нагоре. Печем около 10 мин. в умерена и предварително загрята фурна. Времето зависи от дебелината на месото, така че следете за готовност. Поднесете със салата.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сьомга с хрупкава коричка
От форум:
От друг сайт: