Сарми с маруля
Почистваме от твърдата част листата на марулята. Потапяме за кратко в гореща вода, за да омекнат листата...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо
Почистваме от твърдата част листата на марулята. Потапяме за кратко в гореща вода, за да омекнат листата...
В загрят тиган запържете нарязания на кубчета лук и чесън. След като лука придобие златист цвят прибавете нарязаният на кубчета бекон...
Нарязваме на ситно лука, чушките и доматите и ги запържваме в малко олио. В тава слагаме нарязаната на кубчета тиквичка...
Правим панировка от 2 яйца, брашното и малко вода до нужната гъстота. Овалваме чушките в брашно и потапяме в сместа...
Лукът се нарязва едро и се задушава в олио и вода. Добавят се едро нарязаните домати и малко вода...
Чушките се изпичат и обелват, махат им се дръжките. Патладжаните се нарязват на филийки, посоляват се и леко се изпържват...
Нарязваме всички продукти и слагаме в намазан с олио огнеупорен съд с капак. Отгоре поръсваме подправките...
Бобът се слага във вода да се вари, веднъж се сменя водата. Лукът, морковите, чушката и доматът се нарязват едро...
Чушките овалваме добре в брашно и пържим в нагорещено олио. Изваждаме ги и ги оставяме върху кухненска хартия...
Нарязваме лука, моркова, картофите и тиквичката на малки кубчета. Задушаваме ги в 3 с.л. олио, докато омекнат...
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Тиквичките се нарязват на кубчета и се добавят към лука...
Оризът се сварява, смесва се с едното яйце, кашкавала, ситно нарязания лук и магданоз...
Тиквичките се настъргват и отцеждат от водата доколкото е възможно. Към тях се добавя един сварен картоф, едно яйце...
В сух тиган се слага олиото, прибавят се лука, гъбите, моркова и измития ориз, за да се запържи добре...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | напред »
реклама