Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Каша от бакла

Каша от бакла

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

200 гр. бакла
2 глави лук
1 ч.ч. зелени сливи
сол
2-3 ч.л. червен пипер
олио
брашно
зелен джоджен

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Каша от бакла

Лукът се нарязва едро и се задушава заедно с черния боб в олио и вода. Когато бобът омекне се добавят солта и червения пипер и се долива вода, колкото желаем да е ястието. Вари се още 10 минути и се подправя с джоджен. Прави се каша от малко брашно и вода и се сипва на тънка струя при непрекъснато бъркане. Сваля се от котлона.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Каша от бакла


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди