Панирани калмари
Калмарите се почистват от ципата, нарязват се и се слагат в кипяща вода за 10-тина минути...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Предястия
Калмарите се почистват от ципата, нарязват се и се слагат в кипяща вода за 10-тина минути...
Катъкът се овкусява със сол, черен пипер и счукания чесън. Гребва се с малка лъжичка от сместа...
Дробчетата се почистват и измиват добре. След което може да се заварят леко в подсолена вода...
Месото се нарязва на малки кубчета и се маринова с бирата, горчицата, лук и подправки по избор...
Сиренцата се поставят в съд със студена вода. Яйцата се разбиват, а корнфлейксът се натрошава...
Салатата се нарязва, овкусява се със зехтин, сол на вкус и балсамовия оцет. Към нея се добавят гъбките...
Смачкайте с вилица жълтъците, добавете нарязаните на много ситно белтъци, шунка, магданоз и лук...
Всяко филе се нарязва по дължина на две, поръсва се със сол и се овкусява с черен пипер...
Млякото се сварява и се оставя да се охлади до температура, позволяваща да държим спокойно малкия си пръст...
Кашкавалът се слага във фризер поне за 20 минути, за да може да стегне. През това време брашното...
Пилешкото запържваме в сгорещена мазнина до порозовяване. Добавяме гъбите и лука...
Изброените продукти за салатата /количеството е пожелания/ нарежете на парченца...
Нарязваме сварените картофи на кубчета. Смесваме с шпеков колбас, маслини...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | напред »
реклама