Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Хрупкави свински филенца с горчица
Хрупкави свински филенца с горчица

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
400 г свинско филе
сол и черен пипер на вкус
1 с.л. прясна мащерка
2 с.л. Дижонска горчица
3 с.л. горчица на зърна
около 150 г тънки резени бекон
Всяко филе се нарязва по дължина на две, поръсва се със сол и се овкусява с черен пипер. В подходяща купа се смесват двата вида горчица, заедно с прясната мащерка. Свинските филета се добавят към тази смес и се овалват, след което внимателно се завиват в резените бекон, така че да бъдат покрити почти изцяло.
Филетата се поставят в подходящ за печене съд - по средата на фурната. Ястието се пече 10 минути на 220 С, след което фурната се намалява на 180 С, като печенето продължава поне още 20-25 минути. Ястието се сервира топло, като филенцата се разрязват на половина.
Още рецепти за Топли предястия
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?
За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »
Подгответе диетата си за сезона на колоезденето
Зимата вече си тръгва, така че скоро ще настъпи сезонът на колоезденето. Ето нашите съвети как да нагласите хранителния си режим по подходящ начин. Наясно сме, че единствено с диета няма да станете победители в Тур дьо Франс.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави свински филенца с горчица
От форум:
От друг сайт: