Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Хрупкави свински филенца с горчица
Хрупкави свински филенца с горчица

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
400 г свинско филе
сол и черен пипер на вкус
1 с.л. прясна мащерка
2 с.л. Дижонска горчица
3 с.л. горчица на зърна
около 150 г тънки резени бекон
Всяко филе се нарязва по дължина на две, поръсва се със сол и се овкусява с черен пипер. В подходяща купа се смесват двата вида горчица, заедно с прясната мащерка. Свинските филета се добавят към тази смес и се овалват, след което внимателно се завиват в резените бекон, така че да бъдат покрити почти изцяло.
Филетата се поставят в подходящ за печене съд - по средата на фурната. Ястието се пече 10 минути на 220 С, след което фурната се намалява на 180 С, като печенето продължава поне още 20-25 минути. Ястието се сервира топло, като филенцата се разрязват на половина.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Хрупкави свински филенца с горчица
От форум:
От друг сайт: