Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани пилешки дробчета
Панирани пилешки дробчета

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г пилешки дробчета
3 яйца
брашно
сол на вкус
олио за пържене
Дробчетата се почистват и измиват добре. След което може да се заварят леко в подсолена вода, може и да се панират направо сурови. Потапят се в разбитите със сол яйца, след което се овалват в брашното и отново се потапят в яйцето. Пържат се в силно сгорещено олио.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани пилешки дробчета
От форум:
От друг сайт: