Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани пилешки дробчета
Панирани пилешки дробчета

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г пилешки дробчета
3 яйца
брашно
сол на вкус
олио за пържене
Дробчетата се почистват и измиват добре. След което може да се заварят леко в подсолена вода, може и да се панират направо сурови. Потапят се в разбитите със сол яйца, след което се овалват в брашното и отново се потапят в яйцето. Пържат се в силно сгорещено олио.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани пилешки дробчета
От форум:
От друг сайт: