Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран катък - II вариант
Паниран катък - II вариант

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г изцедено кисело мляко или катък
2-3 скилидки чесън
сол
черен пипер на вкус
2-3 стръка копър
3 яйца
100 г галета
150 г брашно
300-350 мл олио за пържене
Катъкът се овкусява със сол, черен пипер и счукания чесън. Гребва се с малка лъжичка от сместа, овалва се в брашното, като се оформя на топче с пръсти, потапя се в разбитите яйца, след това в галетата и отново в яйцето. Пържи се в сгорещеното олио до зачервяване.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран катък - II вариант
От форум:
От друг сайт: