Лятно ястие
Лукът се реже ситно и се изпържва, към него се добавят ситно нарязаните зеленчуци и се варят до готовност...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Лукът се реже ситно и се изпържва, към него се добавят ситно нарязаните зеленчуци и се варят до готовност...
Яйцата се сваряват, обелват и нарязват на четвъртинки. Подреждат се в чиния и се поръсват с черен пипер, червен пипер, сол, олио и оцет.
Към каймата добавяме белтъка от яйцето, оризът, сол, черен пипер, кимион и чубрица на вкус. Омесваме добре...
Пилето се нарязва и се задушава. След това се добавят ситно нарязаните лук, чушка, червен пипер, сол, доматено пюре...
Отделете белтъците от жълтъците и разбийте с миксер добре. Прибавете захарта и отново разбийте. След това се добавят жълтъците при работещ миксер...
Сваряваме спагетите в подсолена вода, в която слагаме малко олио за да не залепнат. Запържваме каймата до златисто...
Сварете добре агнешкото месо и накълцайте на дребно. Напълнете тенджерата с вода и поставете в нея свареното и нарязано месо...
Сметаната се слага да кипне. През това време се разбиват жълтъците със захарта и ванилията...
Много вкусно и леко предястие, с изискан вид. Подходящо за големи празници като Нова Година или просто, за да посрещнете своите много специални гости.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама