Сладко от портокалови корички
Сладкото от портокалови корички е много подходящо за кексове и сладкиши.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Сладкото от портокалови корички е много подходящо за кексове и сладкиши.
Първо се запържва лукът, прибавя се ситно нарязаното месо и се пържи докато се зачерви, след това се добавя празът, нарязан на шайби...
Лукът се реже ситно и се задушава в олио и вода. Прибавят се нарязаните гъби, които също се задушават, следват картофите, нарязани на кубчета...
Грисът се запържва в кравето масло, добавят се едро нарязаните орехи, след това захрният сироп, приготвен от водата, захарта и ванилията...
Вода, в която е добавена сол се слага да заври, щом започне да ври се слагат броколите и се варят в продължение на 10 минути...
Картофите се обелват и нарязват на кубчета, чушките ситно. Слагат се в тенджера и към тях се добавя олиото и вода, която трябва да ги покрива...
Твърдо сварените яйца се разрязват на две половинки. Изважда се жълтъка и се намачква...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама