Омлет с пресен лук и сирена
Разбиваме яйцата с телена бъркалка, докато сместа стане гъста. Добавяме щипка сол и черен пипер...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Разбиваме яйцата с телена бъркалка, докато сместа стане гъста. Добавяме щипка сол и черен пипер...
Пресяваме брашното в купа, вътре слагаме маята и солта и разбъркваме много добре...
Картофите се сваряват и намачкват, добавят се яйцето, лука и подправките. Смесва се добре...
Почистваме моркова и го нарязваме на много ситно. В касерола на котлона слагаме маслото...
Свинските пържоли ги овкусяваме от всички страни със сол и черен пипер. След това ги овкусяваме...
Нарязваме пилешкото бяло месо на тънки парчета с остър нож. Пилешките филенца ги поръсваме...
Лукът се бели и нарязва на кръгчета с дебелина 1 см. В купа се разбиват яйцето, водата...
Стават невероятно вкусни, хрупкави, ароматни, усеща се сиренето. Не са мазни. Още топли, топли свършват. Правят се в Добруджанския край обикновено зимата.
Режем дроба на филии. Измиваме го и го подсушаваме. Всяко парче го поръсваме от двете страни...
Развиваме яйцето в купа и към него добавяме 1 щипка сол. После прибавяме и 1 с.л. олио...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама