Кюфтенца от картофи и червено цвекло
Измиваме добре картофите и цвеклото. Белим, отново измиваме. Взимаме лист алуминиево фолио...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Измиваме добре картофите и цвеклото. Белим, отново измиваме. Взимаме лист алуминиево фолио...
Щафетите сиренца белим и нарязваме на кръгчета. Намокряме всяко кръгче с вода и овалваме добре в брашно...
100 мл. от водата я затопляме леко и в нея слагаме от брашното 1-2 с.л с връх и 1 щипка захар...
Месото се нарязва на дребни късчета. Овалва се в брашно и се запържва на слаб огън...
С чаша във всяка една филийка правим дупка. В тиган с разтопено масълце пържим филийките...
Разделяме на 1 голямо яйце жълтъка и белтъка. Разбиваме белтъка на сняг...
Брашното се пресява в купа и в него се прави кладенче. Маята я разтваряме в хладка вода...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама