Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Дроб в панировка
Дроб в панировка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
600 г. черен дроб
сол на вкус
черен пипер на вкус
пикантина на вкус
1/2 ч.ч. брашно
1/2 ч.ч. галета
2 яйца - малки
олио за пържене
Режем дроба на филии. Измиваме го и го подсушаваме. Всяко парче го поръсваме от двете страни с пикантина. После всяко парче поръсваме и с черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца. Парчетата дроб овалваме последователно всяко в брашно. Следва потапяне на парчетата в яйчената смес и накрая овалваме в галета от двете страни. Слагаме олио в тиган. Загряваме олиото на котлона. Пържим парчетата дроб в олиото от двете страни, като ги обръщаме внимателно. След като ги опържим ги слагаме върху листи от кухненска ролка, за да се отцедят. Сервираме ги като мезе.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Дроб в панировка
От форум:
От друг сайт: