Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Дроб в панировка
Дроб в панировка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
600 г. черен дроб
сол на вкус
черен пипер на вкус
пикантина на вкус
1/2 ч.ч. брашно
1/2 ч.ч. галета
2 яйца - малки
олио за пържене
Режем дроба на филии. Измиваме го и го подсушаваме. Всяко парче го поръсваме от двете страни с пикантина. После всяко парче поръсваме и с черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца. Парчетата дроб овалваме последователно всяко в брашно. Следва потапяне на парчетата в яйчената смес и накрая овалваме в галета от двете страни. Слагаме олио в тиган. Загряваме олиото на котлона. Пържим парчетата дроб в олиото от двете страни, като ги обръщаме внимателно. След като ги опържим ги слагаме върху листи от кухненска ролка, за да се отцедят. Сервираме ги като мезе.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Дроб в панировка
От форум:
От друг сайт: