Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Дроб в панировка
Дроб в панировка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
600 г. черен дроб
сол на вкус
черен пипер на вкус
пикантина на вкус
1/2 ч.ч. брашно
1/2 ч.ч. галета
2 яйца - малки
олио за пържене
Режем дроба на филии. Измиваме го и го подсушаваме. Всяко парче го поръсваме от двете страни с пикантина. После всяко парче поръсваме и с черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца. Парчетата дроб овалваме последователно всяко в брашно. Следва потапяне на парчетата в яйчената смес и накрая овалваме в галета от двете страни. Слагаме олио в тиган. Загряваме олиото на котлона. Пържим парчетата дроб в олиото от двете страни, като ги обръщаме внимателно. След като ги опържим ги слагаме върху листи от кухненска ролка, за да се отцедят. Сервираме ги като мезе.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Дроб в панировка
От форум:
От друг сайт: