Паниран хайвер
Хайверът се посолява. Яйцата се разбиват и хайверът се потопява последователно в яйце, галета, яйце и се пържи в горещо олио.
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - паниране
п>
Хайверът се посолява. Яйцата се разбиват и хайверът се потопява последователно в яйце, галета, яйце и се пържи в горещо олио.
Лесна и бърза рецепта, подходяща както за основно ястие с гарнитура, така и за топло предястие.
Нарязваме патладжаните на шайби, посоляваме ги и ги оставяме да се отцедят от водата, която са пуснали...
Разрязваме тиквичката по дължина, издълбаваме я. Яйцето белим и разрязваме на две...
Нарязваме филето и начукваме шницели на тънко. Оставяме го да престои за един час в смес от половината прясно мляко, горчицата, солта и черния пипер...
Слагаме прясното мляко с ванилията и захарта да заври. След това постепенно добавяме гриса и сваряваме с непрекъснато разбъркване...
Филетата се измиват, ако е нужно се срязват на по-тънки парчета и се начукват леко. Поръсват се от двете страни със сол и черен пипер...
Нарязваме на тънко свинските пържолки и в една купа приготвяме яйцата, като ги разбиваме...
Месото нарязваме на тънки парчета, начукваме, леко подправяме със сол и черен пипер...
Вкусни крокети от намачкани варени картофи, смесени с краве масло, жълтъци, копър и магданоз и бучка сирене, панирани в брашно, яйца и галета.
реклама