Начало » Кулинарна обработка - паниране

паниране

Рецепта за Паниран хайвер

Паниран хайвер

Публикувано от: Живка Андонова  |  Коментари (1)  |  Рейтинг 600  |  Снимки (1)
Тагове: хайвер, яйца, галета, сол, олио

Хайверът се посолява. Яйцата се разбиват и хайверът се потопява последователно в яйце, галета, яйце и се пържи в горещо олио.

рецепта »

Рецепта за Картофена изненада

Картофена изненада

Публикувано от: Петя Тодорова  |  Коментари (1)  |  Рейтинг 626  |  Снимки (1)
Тагове: картофи, сирене, салам, кренвирш, кашкавал, яйца, галета, олио, шарена сол

Лесна и бърза рецепта, подходяща както за основно ястие с гарнитура, така и за топло предястие.

рецепта »

Рецепта за Панирани патладжани

Панирани патладжани

Публикувано от: Диана Димитрова  |  Коментари (2)  |  Рейтинг 654  |  Снимки (4)
Тагове: патладжан, яйца, вода, сол, брашно, копър, чесън, оцет, олио

Нарязваме патладжаните на шайби, посоляваме ги и ги оставяме да се отцедят от водата, която са пуснали...

рецепта »

Рецепта за Панирана тиквичка

Панирана тиквичка

Публикувано от: Шери Курт  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 660  |  Снимки (1)
Тагове: тиквички, яйца, чери доматчета, печена пиперки, кайма, чесън, копър, сол, черен пипер, олио, брашно

Разрязваме тиквичката по дължина, издълбаваме я. Яйцето белим и разрязваме на две...

рецепта »

Рецепта за Панирани свински шницели

Панирани свински шницели

Публикувано от: Анелия Терзиева  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 620  |  Снимки (3)
Тагове: свинско филе, свинско месо, пармезан, прясно мляко, яйца, галета, сол, черен пипер, горчица

Нарязваме филето и начукваме шницели на тънко. Оставяме го да престои за един час в смес от половината прясно мляко, горчицата, солта и черния пипер...

рецепта »

Рецепта за Паниран грис с карамелени круши (ябълки)

Паниран грис с карамелени круши (ябълки)

Публикувано от: Илияна Димова  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 625  |  Снимки (2)
Тагове: прясно мляко, ванилия, захар, грис, яйца, брашно, олио, круши, ябълки, краве масло

Слагаме прясното мляко с ванилията и захарта да заври. След това постепенно добавяме гриса и сваряваме с непрекъснато разбъркване...

рецепта »

Рецепта за Панирани пилешки гърди с пармезан

Панирани пилешки гърди с пармезан

Публикувано от: Az-gotvia .bg  |  Коментари (3)  |  Рейтинг 702  |  Снимки (4)
Тагове: пилешки гърди, пилешко месо, сол, черен пипер, брашно, галета, пармезан, яйца, прясно мляко, сол, олио

Филетата се измиват, ако е нужно се срязват на по-тънки парчета и се начукват леко. Поръсват се от двете страни със сол и черен пипер...

рецепта »

Рецепта за Панирани свински пържоли - скалопини

Панирани свински пържоли - скалопини

Публикувано от: Теодора Николова  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 608  |  Снимки (2)
Тагове: свински пържоли, свинско месо, хляб, пармезан, кашкавал, сол, черен пипер, яйца, олио

Нарязваме на тънко свинските пържолки и в една купа приготвяме яйцата, като ги разбиваме...

рецепта »

Рецепта за Панирани пуешки рулца

Панирани пуешки рулца

Публикувано от: Шери Курт  |  Коментари (1)  |  Рейтинг 605  |  Снимки (4)
Тагове: пуешко месо, пипер, сирене, копър, черен пипер, яйца

Месото нарязваме на тънки парчета, начукваме, леко подправяме със сол и черен пипер...

рецепта »

Рецепта за Картофени крокети със сирене

Картофени крокети със сирене

Публикувано от: Az-gotvia .bg  |  Коментари (0)  |  Рейтинг 683  |  Снимки (2)
Тагове: картофи, сирене, яйца, сол, краве масло, копър, магданоз, брашно, галета, олио

Вкусни крокети от намачкани варени картофи, смесени с краве масло, жълтъци, копър и магданоз и бучка сирене, панирани в брашно, яйца и галета.

рецепта »



« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | напред »





реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди