Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Панирани пилешки гърди с пармезан
Панирани пилешки гърди с пармезан
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 4 порции:
4 филета от пилешки гърди
сол
черен пипер
за панировката:
4 с.л. брашно
6 с.л. галета
6 с.л. пармезан
2 яйца
2 с.л. прясно мляко
сол
олио
Филетата се измиват, ако е нужно се срязват на по-тънки парчета и се начукват леко. Поръсват се от двете страни със сол и черен пипер. Овалват се в брашно, след това в разбитите яйца с млякото и след това в галетата, смесена с пармезана. Пържат се на средна степен на котлона по няколко минути от двете страни.
Време за приготвяне: 20 минути
Време за пържене: 5 минути на порция
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Пилешки дробчета с много лук на фурна
Пилешки дробчета и сърца с много лук и гъби
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Опитах рецептата със свински тънки шницели и също беше много успешна!
Изглеждат много вкусни!
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани пилешки гърди с пармезан
От форум:
От друг сайт:
Nikolai Lukov