Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Панирани пилешки гърди с пармезан

Панирани пилешки гърди с пармезан

Разпечатай

от готварската книга на Az-gotvia .bg

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за 4 порции:
4 филета от пилешки гърди
сол
черен пипер

за панировката:
4 с.л. брашно
6 с.л. галета
6 с.л. пармезан
2 яйца
2 с.л. прясно мляко
сол
олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Панирани пилешки гърди с пармезан

Филетата се измиват, ако е нужно се срязват на по-тънки парчета и се начукват леко. Поръсват се от двете страни със сол и черен пипер. Овалват се в брашно, след това в разбитите яйца с млякото и след това в галетата, смесена с пармезана. Пържат се на средна степен на котлона по няколко минути от двете страни.

Време за приготвяне: 20 минути
Време за пържене: 5 минути на порция



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »

3 идеи за аранжиране на градината

3 идеи за аранжиране на градината

Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »

3 трика за перфектно тесто за пица

3 трика за перфектно тесто за пица

В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (3)


Аватар13 Февруари 2012
Nikolai Lukov
Изглеждат вкусно
Аватар12 Февруари 2012
Анелия Терзиева
Опитах рецептата със свински тънки шницели и също беше много успешна!
Аватар11 Февруари 2012
Нина Райчева
Изглеждат много вкусни!



Ако желаете, може да сложите линк към Панирани пилешки гърди с пармезан


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама