Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Панирани пилешки гърди с пармезан
Панирани пилешки гърди с пармезан

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 4 порции:
4 филета от пилешки гърди
сол
черен пипер
за панировката:
4 с.л. брашно
6 с.л. галета
6 с.л. пармезан
2 яйца
2 с.л. прясно мляко
сол
олио
Филетата се измиват, ако е нужно се срязват на по-тънки парчета и се начукват леко. Поръсват се от двете страни със сол и черен пипер. Овалват се в брашно, след това в разбитите яйца с млякото и след това в галетата, смесена с пармезана. Пържат се на средна степен на котлона по няколко минути от двете страни.
Време за приготвяне: 20 минути
Време за пържене: 5 минути на порция
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Опитах рецептата със свински тънки шницели и също беше много успешна!
Изглеждат много вкусни!
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани пилешки гърди с пармезан
От форум:
От друг сайт:
Nikolai Lukov