Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с мляно месо » рецепта Панирана тиквичка

Панирана тиквичка

Разпечатай

от готварската книга на Шери Курт

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 средна тиквичка
1 сварено яйце
1 чери доматче
1 печена червена пиперка
80гр. овкусена кайма /може готово кюфте/
2 скилидки чесън
копър
сол
черен пипер
олио
2 с.л.брашно
1 яйце

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Панирана тиквичка

Разрязваме тиквичката по дължина, издълбаваме я. Яйцето белим и разрязваме на две. Отстраняваме жълтъка и на негово място слагаме чери доматчето. Увиваме яйцето с пиперката. Тиквичката намазваме с каймата и слагаме увитото яйце в средата. Запълваме празните места с останалата кайма. Запечатваме с другата половинка и забучваме на три места клечки за зъби. Слагаме в малка тенджерка тиквичката, чесъна, копър и вътрешността от тиквичката, овкусяваме със сол и черен пипер, заливаме с вода докато покрие тиквичката и варим 15 минути.

Вадим тиквичката и още топла я панираме в брашното и след това в яйце и пържим в сгорещено олио. От тенджерката, в която сварихме тиквичката изсипваме водата и пасираме сърцевината на тиквичката с чесъна, копъра и жълтъка, който ни остана от яйцето, овкусяваме със сол и черен пипер. С получения сос заливаме панираната тиквичка.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Панирана тиквичка


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама