Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Панирани свински пържоли - скалопини
Панирани свински пържоли - скалопини

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 бр. свински карета
4 филийки пресен хляб
пармезан или твърд кашкавал
сол
чер пипер
2 или 3 бр. яйца за панировката
олио за панирането
Нарязваме на тънко свинските пържолки и в една купа приготвяме яйцата, като ги разбиваме. В друг съд натрошаваме филийките хляб на трохи, като премахваме коричките им и настъргваме пармезана или кашкавала при хляба. Прибавяме пипера и солта. Поставяме всяка една пържола първо в яйцата и после в хлебната панировка. Хубаво се натискат, за да се полепи добре панировката и пържим на силно загрято олио в тиган до зачервяване и от двете страни. Добър апетит!
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Кулинарни предизвикателства за Великден
Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани свински пържоли - скалопини
От форум:
От друг сайт: