Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Панирани свински пържоли - скалопини
Панирани свински пържоли - скалопини
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4 бр. свински карета
4 филийки пресен хляб
пармезан или твърд кашкавал
сол
чер пипер
2 или 3 бр. яйца за панировката
олио за панирането
Нарязваме на тънко свинските пържолки и в една купа приготвяме яйцата, като ги разбиваме. В друг съд натрошаваме филийките хляб на трохи, като премахваме коричките им и настъргваме пармезана или кашкавала при хляба. Прибавяме пипера и солта. Поставяме всяка една пържола първо в яйцата и после в хлебната панировка. Хубаво се натискат, за да се полепи добре панировката и пържим на силно загрято олио в тиган до зачервяване и от двете страни. Добър апетит!
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани свински пържоли - скалопини
От форум:
От друг сайт: