Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирано кисело мляко
Панирано кисело мляко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 г брашно
100 г галета
1 с. л. нарязан копър
3 яйца
сол и черен пипер на вкус
2-3 скилидки чесън
500 г цедено кисело мляко
Млякото се овкусява със сол, пипер, чесън и копър. Гребва се с малка лъжица от сместа. Овалва се в брашното като се оформя. Потапя се в разбитите яйца, след това в галетата и отново в яйцата. Пържи се в сгорещено олио.
** Млякото трябва да бъде много добре изцедено.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирано кисело мляко
От форум:
От друг сайт: