Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирано кисело мляко
Панирано кисело мляко
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
150 г брашно
100 г галета
1 с. л. нарязан копър
3 яйца
сол и черен пипер на вкус
2-3 скилидки чесън
500 г цедено кисело мляко
Млякото се овкусява със сол, пипер, чесън и копър. Гребва се с малка лъжица от сместа. Овалва се в брашното като се оформя. Потапя се в разбитите яйца, след това в галетата и отново в яйцата. Пържи се в сгорещено олио.
** Млякото трябва да бъде много добре изцедено.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирано кисело мляко
От форум:
От друг сайт: