Свинско мезе
Сварените глава и кокали обезкостяваме и накълцваме месото, езика, бузите и объркваме със сол, черен пипер и чубрица...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо
Сварените глава и кокали обезкостяваме и накълцваме месото, езика, бузите и объркваме със сол, черен пипер и чубрица...
Задушаваме лука в олиото и поставяме картофите на кубчета да се задушат. След това поставяме и свареното месо на порции...
Месото се нарязва на тънко. В тиган се слага много малко мазнина и месото се запича от двете страни...
Нарязваме лука на полумесеци. Загряваме олиото, пускаме лука и го запържваме за 2-3 мин...
Нарязаните кренвирши, лук и чесън се запържват заедно в олиото за 5 минути, като се бърка постоянно...
Омесваме добре каймата с всички подправки, правим малки топчета, овалваме ги леко в нишесте и ги пържим в горещо олио...
Нарязваме лука на ситно, слагаме го в тава и го запържваме на котлона, добавяме месото...
Месото се слага да се вари в зелевия сок. Когато се свари се слага в тава, поръсва се с малко сол, понеже зелевият сок е солен...
Лукът се нарязва и се запържва до златисто. Добавят се нарязаните картофи и се прибавя вода...
Бобът се слага да се вари, след като се е варил 10 минути се сменя водата и продължава да се вари...
Шкембето се слага да се свари в тенджера под налягане. Когато е сварено се нарязва на хапки, слага се в тавичка...
Свинските ребра се нарязват на порции и се слагат в тава с обелените и едро нарязани картофи и лук, доматеното пюре...
Нарязваме на тънко свинските пържолки и в една купа приготвяме яйцата, като ги разбиваме...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | напред »
реклама